Aktuális programok:

Ízelítő a fotóalbumból:

ez mind van nálunk:

- három étterem (wifivel),
- szálláslehetőségek,
- benzinkút (LPG is),
- háziorvos,
- fogorvos,
- gyógyszertár,
- négy élelmiszerbolt,
- két műszaki bolt,
- posta,
- takarékszövetkezet,
- két ATM,
- két játszótér,
- vízpalackozó üzem (Garai),
- sörgyártó üzem (Király),
- autószerelő (gumi is),
- METRO raktár,
- a környék legszebb vasútállomása,
- kiváló mobiltérerők (3G, 4G),
- iskola, óvoda,
- Művelődési Ház...

Statisztika

JoomlaWatch Stats 1.2.8b by Matej Koval

Országok

70.4%HUNGARY HUNGARY
12.5%UNITED STATES UNITED STATES
3.6%SWITZERLAND SWITZERLAND
1.8%GERMANY GERMANY
1.7%UNITED KINGDOM UNITED KINGDOM
1.7%CZECH REPUBLIC CZECH REPUBLIC
1.3%AUSTRALIA AUSTRALIA
0.8%AUSTRIA AUSTRIA
0.7%ROMANIA ROMANIA
0.7%CANADA CANADA

Látogatók

Ma:  25
Tegnap:  32
Ezen a héten:  152
A múlt héten:  216
Ebben a hónapban:  722
A múlt hónapban:  923
Összesen:  15818


KÖZADATKERESŐ

Családon belüli erőszak kezelése PDF Nyomtat Email
SatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook
2011 május 28. (szombat) 13:56

Tájékoztatás

VerésTelefonszolgálatunk a Nemzeti Erőforrás Minisztérium háttérintézményének, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet egyik főosztályaként a párkapcsolati – háztartáson – családon belüli erőszak, a gyermekbántalmazás kezelésével foglalkozik és az információnyújtás mellett azonnali segítséget nyújt a bántalmazás miatt kialakult válsághelyzetben, krízisbe került állampolgárok (elsősorban nők és gyermekek) részére. Rászorultság esetén, a klienssel egyeztetve, titkos menedékhelyen történő azonnali elhelyezésben is tudunk segíteni.

 

Amennyiben egyéb segítő lehetőségek helyett az elhelyezés válna szükségessé, úgy a krízisotthonokban, amelyek titkos intézmények, az elhelyezés 30 napra szól, ami indokolt esetben, maximum további 30 nappal meghosszabbítható. Az ellátás díjtalan. A gondozás során a krízisotthon szakemberei segítik a rászorulót a probléma hosszabbtávú, biztonságos megoldásában, továbbá kapcsolatot tartanak az illetékes családsegítő és gyermekjóléti szolgálat családgondozójával.

 

Szabad férőhely esetén a rászorulónak önállóan, saját költségén kell eljutnia az ország területén található krízisotthonok valamelyikébe, a krízisotthon munkatársával megbeszélt részletek szerint. Amennyiben a kliens, saját mobil elérhetőséggel nem rendelkezik, úgy a krízisotthon munkatársa, az illetékes családsegítő és/vagy gyermekjóléti szolgálat segítségével, a szolgálat által megadott telefonszámon keresztül állapodik meg vele az odautazás részleteiről. Amennyiben szükséges, a menekítés a rendőrség bevonásával is megvalósítható az elhelyezés során.

Telefonszolgálatunk az ország egész területéről, éjjel-nappal, ingyenesen, vezetékes vagy mobil hálózatról is hívható a 80/20-55-20 telefonszámon, vagy e-mailen az: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. –n, amely egyben a vezetőnk e-mail címe is.

Javasoljuk, hogy amennyiben lehetősége van rá, munkánkról tájékozódjon a www.krizistelefon.hu honlapunkról, amely a www.ncsszi.hu honlapról is elérhető.

Mivel telefonszolgálatunk egyben információ nyújtásával is foglalkozik, részletes adatbázissal rendelkezünk az ország segítő intézményeiről, helyeiről a vezetők neveivel együtt, amennyiben az nyilvános.

Kérjük, hogy tájékoztatásunkat szíveskedjen megosztani munkatársaival is.

Érdemi együttműködésüket köszönjük, egyben további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel:

Az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat munkatársai

Családsegítő Szolgálat 30/820-0932